Tämän herkkusuun tarina

Tervehdys! Olen harrastanut koko elämäni herkkujen metsästystä ja niiden maistelua. Kakut ja muut leipomukset sekä leivät ja piirakat ovat lähellä sydäntäni, tykkään kokeilla uusia reseptejä ja toistaa jo tuttuja. Uskon, että pieniä ja suuria ihmei on ympärillämme valtavasti kunhan pidämme silmät auki ja mielen avoimena. Arjen ihmei voi olla uutteran leipomissession lopputulos tai vaikka kiva kahvihetki uudessa kahvilassa.

Lupaan sinulle, että vaik kuin pal ihmei on luvassa!

Kaikki alkaa jostakin ja niin myös herkkuhistoriani. Kinusin jo lapsena pitkän automatkan alkumetreillä ”polttoainetta” äidiltäni, sillä matkan tekeminen auton takapenkillä vaati tietysti asianmukaiset sokeripitoiset eväät. Ja kun kodin herkkuvarastot hupenivat, niin kiipesin keittiön työtasolle ja pengoin kuivakaapin löytääkseni edes tomusokeria tai kaakaojauhetta. Ah sitä onnen määrää, kun kaakaojauhe suli suussa 🙂

Ymmärsin jo varhaisessa vaiheessa elämääni sokerin voiman ja oh boy me loimme elämän pituisen liiton heti kättelyssä. Nyt se on tämän blogin myötä out and loud, eli näissä sokerinhuuruisissa tarinoissa ja muistoissa on tämän blogin sielu. Leivon inspiraation pohjalta tai ihan vain varmistaakseni omavaraisuuden suosikkiherkkujen osalta.

Tule mukaan herkkusuun seikailuihin, jaetaan kokemukset ja kommellukset yhdessä. Löydät minut temmeltämästä myös Facesta ja instagramista. Otan tässä parhaillaan ensimmäisiä blogiaskeliani, joten kaikki vinkkivitoset ovat tervetulleita.

img_20180222_091220_5991533792399.jpg
Aikamoisia ihmei sitä näkee!

2 vastausta artikkeliin “Tämän herkkusuun tarina”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s