Bloggaajasta ja blogista

Tämä blogi on paikka positiivisuudelle ja keidas kaikelle hyvää oloa lisäävälle. Blogin teemat ovat innostus, kannustus, motivaatio ja hyvä olo, sillä ne ovat osa jokaista päivääni ja merkitsevät minulle paljon.

Ihmisen käyttäytyminen ja kommunikaatio kiinnostavat siinä määrin, että halusin aloittaa ajatusten jäsentämisen blogin muotoon. Mistä mikäkin johtuu ja mihin vaikuttamalla saa aikaan toivottua muutosta? Pienetkin havainnot voivat olla tärkeitä ja kukapa ei kaipaisi elämäänsä hyppysellistä hyvää oloa?

Jos jaossa olisi palkinto nopeasti innostuvalle henkilölle, niin saattaisin yltää jopa palkintosijoille. Innostun keskimääräistä helpommin ja olen optimistinen loppuun asti. Välillä toki harmittaa ja ottaa päähän, mutta siitä saa usein uutta muutokseen johtavaa energiaa. Kolikon kääntöpuolena on toki keskimäärin kaksi viikkoa kestävä innostuksen jänne, joka pitää ottaa aina uuden innostuksen kohteen kohdalla huomioon.

Siispä täyskäännökset ja 100% satsaukset ovat allekirjoittaneelle arkipäivää ja ne tekevät minusta minut. Pidän punaisen langan aina hyppysissä ja sen mukaan teen sellaisia asioita mistä tulee hyvä mieli itselle ja muille. Mukavaa kun tulit mukaan, let’s mennään!

About me kuva.jpg