Blogi

Täyskäännöksiä

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19560585/?claim=tx6s7tzvccu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Niitä elämään mahtuu yllin kyllin!

Varsinkin jos on vähänkään yhtä herkästi innostuvaa tyyppiä, kuten allekirjoittanut sattuu olemaan. Tämä ihmei blogi oli aikaisemmin pullollaan pullia ja piirakoita, mutta niiden aika on nyt ohi ja tilalle astuu uudet teemat.

Ehkäpä juuri lukuisten pullapellillisten vuoksi hyvinvointi ja arkiset hyvää oloa edistävät asiat ovat alkaneet pyörimään päässä aikaisempaa tiiviimmin. Näin 35-vuotiaana päivittäisillä valinnoilla on yhä suurempi merkitys ja hyvinvoinnin eteen on nähtävä enemmän vaivaa kuin vaikka 10 vuotta sitten. Varsinkin mikäli se viimeinen vuosikymmen on vietetty enemmän tai vähemmän elämän buffetin äärellä nauttien:)

Elikkä tosissaan, on aika hyväksyä aikaisemmin tehdyt valinnat ja miettiä miten tästä eteenpäin. Pullia paistan edelleen, mutta joku roti siihen saa luvan tulla. Ei auta muu kuin jättää ainakin osa huonommista elämäntavoista vähemmälle tai jopa kokonaan taakse ja korvata ne paremmilla.

Mitä sitten on luvassa? Sen näyttää aika, sillä haaveista ja visioista huolimatta mitä vain voi tapahtua. Tästä lähtien kirjoitan sellaisista asioista, joista saan iloa ja eloa elämään, jotka innostavat ja inspiroivat ja jotka lisäävät hyvää oloa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s